fbpx
Solliciteer nu

Jobs

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Jij kan bepalen op welke manier je bij ons komt werken!

Kies je voor vrijheid en een hogere vergoeding of voor meer zekerheid?

  • Meeste sociale zekerheid: dan kies je voor een arbeidscontract.
  • Ben je Autonomo: ook in deze vorm kan je bij ons aan de slag
  • Heb je een nederlandse KvK inschrijving: ook geen probleem

Welke vorm je ook kiest: PATC zorgt dat alles administratief netjes geregeld is en dat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met een scala aan telemarketing en klantenservice projecten. Dat doen wij momenteel met ongeveer met 15 collega’s in Spanje (40 collega’s in Den Haag, 95 collega’s in Almere en 70 in Leiden).

Onze relaties bevinden zich veelal in de financiële dienstverlening, consultancy (breed), industrie, telecom en ICT en het zijn allemaal gerenommeerde partijen.
Wij bewerken voor hen de markt in Nederland maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, eigenlijk heel Europa en daarbuiten.

Omdat wij steeds meer interessante nieuwe organisaties tot onze klantenkring mogen rekenen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Collega’s die kunnen communiceren op hoog niveau (ook C-level), een klik kunnen maken met de andere kant van de lijn, zelf nuttige vragen bedenken en stellen, goed luisteren, inzicht hebben in koopprocessen en koopmotieven, een charismatische telefoonpersoonlijkheid zijn en dit werk leuk en uitdagend vinden.

Wij bieden interessante en afwisselende werkzaamheden, flexibele roostermogelijkheden (tussen 09:00 en 17:00 uur), gezellige collega’s en een leuke werksfeer.

 

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zoeken enthousiaste mensen die zelfstarters en zelfstandig zijn, niet denken in uitvluchten maar in oplossingen, de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift uitstekend beheersen en een positieve, flexibele en collegiale instelling hebben. Als je naast Nederlands vloeiend Duits, Engels en/of Frans spreekt is dat een pré.

 

GOED NEDERLANDS EN OMGAAN MET EEN COMPUTER

Het spreekt eigenlijk voor zich: wanneer je bij ons wilt werken dien je goed Nederlands te spreken (een licht accent is geen probleem). Ook is het van belang dat je rustig kan luisteren naar de klant en daar op in kan spelen.

Bij PATC werkt iedereen met computers. Goed met een computer om kunnen gaan is een vereiste.

 

TRAININGEN

Het is niet meer dan logisch dat je moet beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je werk goed te kunnen verrichten. Daarom hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma wat begint met de basistraining gesprekstechnieken en wet- en regelgeving. Vervolgens word je intensief begeleid tijdens je werk en zijn er vervolgtrainingen.

PATC: meer dan 75 jaar ervaring in klantcontact!

75