fbpx

Goede werksfeer. Interessante projecten.

Jouw baan in Alfaz del Pi?
Solliciteer

Alfaz del Pi

Contactcenter Alfaz del Pi

PATC  is gevestigd in een leuk pand in Alfaz del Pi. Het is een ruim opgezet contactcenter met 28 seats.

Er is veel aandacht besteed aan goede en comfortabele werkplekken en de akoestiek waardoor er ook bij grote drukte veel rust heerst. De multichannel werkplekken zijn met dubbele beeldschermen uitgerust voor een optimaal gebruiksgemak van meerdere systemen tegelijk. Hierdoor kunnen medewerkers bijvoorbeeld e-mail verwerken of chatten als er even geen calls binnen komen of simpel gegevens van het ene scherm overnemen op het andere zonder steeds te hoeven switchen.

Er heerst een prettige, informele werksfeer, met veel aandacht voor de mens. Daarbij is er uiteraard ook veel aandacht voor de kwaliteit van de klantcontacten en gegevensverwerking. Medewerkers worden continu gecoacht en waar nodig getraind om hun competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een baan als callcenter medewerker is vaak een mooie springplank voor je verdere carrière.

Wie zijn we, wat doen we

Klantcontact specialist

Onze kernactiviteit is Nederlandstalig klantcontact, via welk kanaal dan ook. Als specialist op het gebied van klantcontact voert PATC gesprekken met consumenten en bedrijven via telefoon, e-mail, chat en social media.

Onze mensen zijn ons kapitaal

Ondanks onze investeringen in techniek en datamanagement beschouwen wij onze mensen als het grootste kapitaal.
PATC's ambitie is dan ook het leveren van uitmuntend klantcontact.

Toegevoegde waarde

Door middel van inkomende en uitgaande gesprekken/contacten zorgen wij voor extra omzet, nieuwe klanten, afspraken, de juiste afhandeling van vragen en klachten en waardevolle informatie uit de markt.

Flexibel maatwerk

Flexibele en kostenefficiënte dienstverlening, het leveren van maatwerk, samenwerken met onze klanten, klantverwachtingen overtreffen en een hoge kwaliteit leveren: dat vormt de basis van onze dienstverlening.

Alfaz del Pi

L’Alfàs del Pi (Spaans: Alfaz del Pi) is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 19 km² en is sinds de jaren 70 een van de meest internationale gebieden van Europa. L’Alfàs del Pi telt 21.494 inwoners (1 januari 2016).

Dit dorp kent een van de hoogste concentratie Europese immigranten van heel Spanje, waaronder voornamelijk Noren, Engelsen en Nederlanders. De regio waarin dit dorp zich bevindt heeft meer snackbars, Engelse pubs, bruine Nederlandse kroegen en zelfs Nederlandse growshops dan elke andere regio in Spanje. Er zijn dan ook veel internationale straatnamen vernoemd naar steden en plekken in de meest voorkomende landen van afkomst, zoals Calle Lillehammer, Calle Bergen, Calle Oslo, Calle de Amsterdam, Calle de Londres, Calle del Roma en zelfs Calle del Alcatraz.

Het is geen regio die, ondanks gratis cursussen Spaans en Valenciaans, uitnodigt tot Spaanse integratie aangezien alles – inclusief verzekeringsmaatschappijen, supermarkten en allerhande sociale voorzieningen – ook beschikbaar zijn in de taal van, en soms puur gericht op Nederlanders, Noren, Engelsen en andere grote groepen immigranten die dit dorp en omgeving telt.

Alfaz del Pi grenst aan Altea en ligt aan de Costa Blanca aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante aan de baai van Altea die begrensd wordt door de Morro de Toix (285 m.) in het noorden en de Punta Bombarda (54 m.) in het zuiden. Altea wordt beschermd tegen de noordenwind door de Sierra de Bernia (1121 m.). De kust bestaat grotendeels uit zand- en kiezelstranden. Er zijn drie verschillende havens. De gemeente Altea bestaat uit de stad zelf, de dorpjes Altea la Vella en Olla, alsmede de uitgebreide urbanisaties op de helling van de Sierra de Bernia. Altea is gelegen tussen de steden Valencia (100 km naar het noorden) en Alicante (50 km naar het zuiden) en is bereikbaar via de snelweg AP-7 (afrit 64) en de N-332. De gemeente heeft ook een viertal stations aan lijn 9 van de Tram van Alicante die de stad via Benidorm verbindt met Dénia.

Vanuit de richting van Callosa d’en Sarrià loopt de (meestal droogstaande) rivier de Algar die aan de noordzijde van de stad uitmondt in zee. De benedenloop van de Algar heeft de (beschermde) status van drasland (Engels: wetland) gekregen.[2] Andere kenmerken zijn Cap Negret, de vuurtoren van Albir op de Punta Bombarda en de kleine eilandjes Isla Negra en Isla de La Olla.

Altea heeft een kustlijn van circa 6 km. met kliffen, kleine baaien en lange stukken vlak strand, waaronder:

het strand Playa de la Roda bij het oude stadscentrum
het grootste strand van Altea is het iets zuidelijker van het centrum gelegen Cap Blanch dat grenst aan het strand van Albir, dat behoort tot de gemeente Alfaz del Pi
noordwaarts van het centrum ligt het kiezelstrand Playa de Cap Negret
nog iets verder noordwaarts ligt het strand van L’Olla tegenover het gelijknamig eilandje
De kust ten zuiden van Calpe zou een microklimaat hebben waardoor de winters duidelijk warmer (zouden) zijn dan ten noorden van Calpe. Dat maakt Altea en omgeving zeer aantrekkelijk voor overwinteraars uit onder andere Vlaanderen, Engeland, Scandinavië en Duitsland.

 

Alfaz del Pi

Vacatures

Senior B2B marktbewerkers

Outbound - Toon vacature

Fondsenwerver goede doelen

Outbound - Toon vacature

PATC: meer dan 75 jaar ervaring in klantcontact!

75

PATC - Altea

Carrer La Querrá 2, Oficina 2

03580 l ‘Alfàs del Pi

PATC is powered by:

Provite - Den Haag

TDA - Almere & Leiden